Rocky strip about VJ-ing

January 15, 2009 | Posted by The MIDI Thief | 2 Comments
Posted in media TAGS:

Rocky av Martin Kellerman

I just found this (probably old?) comic strip on Rocky’s MySpace page where Mange just started doing video art but Klasse disses him stone cold. It’s couple of good puns in this strip. (Rocky is a swedish cartoon by Martin Kellerman).

2 Responses to Rocky strip about VJ-ing

  1. Dagge says:

    KĂ€nns igen, som sagt… 😉 GĂ€ller en del snubbar som, överhuvudtaget, om nĂ„gon gör nĂ„t, direkt kommer med en lĂ„ng litania om hur kasst det Ă€r och att han nog har haft samma idĂ© i minst tio bast…. Och somsagt i strippen, brukar dom oftast vara hĂ„rdast pĂ„ att kröka, knarka Ă„ lĂ„ta kĂ€ften gĂ„… 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisning